Menu
Your Cart

Livrarea produselor

Cum Livram


Livrarea produselor comandate pe www.colectiv-med.ro  se face doar prin curierat rapid. Coletul dumneavoastra va fi predat firmei  Sameday curier in maximum 24h-48h de la procesarea comenzii de catre personalul nostru

La primirea coletului, va rugam sa verificati cu atentie ambalajul. Daca coletul prezinta urme de deschidere refuzati primirea acestuia. Mentiunile cu privire la eventualele probleme privind integritatea/continutul coletului se fac in momentul livrarii pe AWB sau printr-un proces verbal de constatare. Magazinul online www.colectiv-med.ro nu se face responsabil de niciun colet deteriorat primit de catre client.

Coletele sunt ambalate de catre SC Penserv-Tour SRL, iar produsele sterile prezinta ambalaj original de la producator si nu se desfac.

Plata se va face la primirea coletului/coletelor, prin ramburs.

ATENTIE! Fiecare colet va fi insotit de o chitanta ce va contine valoarea coletului, pe care o va emite curierul catre client.


COSTURI DE LIVRARE

Costul de livrare este fix, de 25 lei / comanda. 

Pe factura emisa de catre magazinul nostru si pe care o veti avea in colet veti gasi valoarea totala a produselor si  costul de livrare, pentru claritate si transparenta.

Dragi clienti va aducem la cunostinta ca in durata de livrare pot interveni factori ce pot produce intarzieri, independent de vointa noastra sau a societatii de curierat cum ar fi: conditii meteorologice nefavorabile, accidente sau blocaje rutiere, in acest caz SC Penserv-Tour SRL fiind grevata de orice responsabilitate.

Dupa ce SC Penserv-Tour SRL prin intermediul magazinului online  www.colectiv-med.ro  a plasat comanda dumneavoastra catre curierat, este grevata de orice responsabilitate cu privire la integritatea si livrarea coletului. 

Pentru detalii privind livrarea coletului va rugam sa contactati firma de curierat Sameday pe baza unui numar de AWB, sau sa introduceti nr AWB-ului pe site-ul curieratului https://www.sameday.ro/awb-tracking?awb=  pentru a afla statusul coletului dumneavoastra. 


Va multumim petntru intelegere!

Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul disponibil pe acest site, pentru a oferi funcționalităti specifice social media și pentru a analiza traficul. Citeste politica de confidentialitate