Menu
Your Cart

Dezinfectant Ecomix Pure

Dezinfectant Ecomix Pure
New
Dezinfectant Ecomix Pure
This product qualifies for free shipping
This block is set to appear automatically on products above a certain price, which may qualify for free shipping or other perks.
  • DISPONIBILIATE: In Stoc
  • PRODUCĂTOR: SUCITESA
  • TIP PRODUS: Dezinfectant
309,00Lei

Detergent dezinfectant Ecomix Pure BP 5L este un produs Avizat de Ministerul Sănătății, biocid, fungicid, virucid.


Proprietăţile fizice şi chimice:

Aspect:  Lichid transparent

Culoare: verde

Densitate:  1,04+-0,0

Aromă: esența de pin

 

Compoziţie calitativă:

Benzyl-C12-16-alkyl dimethylammonium chloride 10.00%,

Monoethanolamine, 1.8 cineole, d-Limonene. Excipienţi qs 100%.

Unităţi: Industria alimentară, hoteluri, restaurante, centre de asistenţă medicală, scoli, săli de sport, birouri,centre comerciale. În general, toate tipurile de unităţi care sunt conduse în conformitate cu standardele de igienă. Potrivit pentru toate suprefețele curățabile. Pardoseli. Pereţi. Plafoane. Zonele de lucru. Mobilă. Obiecte în contact cu mâinile.


Instrucţiuni de utilizare:

ECHIPAMENT DE DILUARE. Diluaţi produsul cu ajutorul unui echipament EASYMIX. DOZARE UNICĂ. Turnaţi conţinutul

pachetului în recipientul de aplicare. Umpleţi sticla cu apă. Închideţi şi agitaţi până obţineţi 1 litru de produs gata de utilizat.

Recipient de dispersare și găleți de 5 litri. Diluați produsul concentrat manual. Dozare 10-30 ml de produs pentru 1 litru de apă.

 

Proprietăţi:

Produs concentrat. Produsul care urmează să fie utilizat este obţinut prin diluarea în apă. SISTEM ECOMIX INTEGRAT. Sistem de dozare manuală. PENTRU MAI MULTE INFORMAŢII, CONSULTAŢI DOCUMENTAŢIA PENTRU UTILIZAREA PRODUSULUI.

ÎNAINTE DE A FOLOSI PRODUSUL, CITIŢI CU MARE ATENŢIE ETICHETA. În scopul de a evita riscurile pentru persoane şi pentru mediul înconjurător, respectaţi instrucţiunile de folosire. Lichid. Produsul este conform standardului UNE-EN 13697 în condiţii de curăţenie. Antiseptice şi substanţe dezinfectante chimice. Testat cantitativ în suspensie pentru evaluarea efectului bactericid şi fungicid al antisepticelor şi al dezinfectanţilor chimici folosiţi pentru produsele alimentare, în industrie, în locuinţe şi în colectivităţi. Respectă standardul EN 14476 în condiții de curățenie. Antiseptice și dezinfectante chimice. Test de suprafață non-poros cantitativ pentru evaluarea activității viricide a dezinfectanților chimici folosiți în produsele alimentare, în industrie, acasă și în comunități. Dozați 30 ml de produs / 1 litru de apă. Mod de utilizare: Dezinfecție de contact: Suprafețe și echipamente prin pulverizare, imersie, spălare manuală sau mecanică cu produsul diluat în apă, respectând timpul de contact. Înainte de a se aplica acest produs trebuie să se efectueze o curăţare în profunzime. Se vor lua toate măsurile necesare pentru ca alimentele şi ustensilele care sunt folosite în spaţiile sau instalaţiile tratate în prealabil cu produsul menţionat să nu conţină nici un fel de reziduuri ale ingredientelor sale active. Pentru acest lucru, trebuie clătite bine cu apă toate părţile tratate, înainte de a fi utilizate.

Folosirea sa în industria alimentară pentru dezinfectare de contact: suprafeţe şi echipamente se va face în absenţa alimentelor. A nu se amesteca cu nici un alt produs chimic. Evitați contactul cu suprafețele tratate sau expuse. Este incompatibil cu materiile organice, cu detergenţii anionici, derivatele din amoniac şi cu hipocloriţii. Este incompatibil cu cromul, aluminiul, staniul, zincul şi cu aliajele acestora (bronz, alamă, etc.). Un test înainte de tratament ar trebui să fie efectuate în scopul de a verifica compatibilitatea produsului cu materialele. Recipientele goale, resturile de produs, apa de spălare, și alte deșeuri generate în timpul aplicării sunt considerate deșeuri periculoase. Aceste deșeuri trebuie predate la managerul cine este împuternicit pentru manipularea deșeurilor periculoase. Codificați deșeurile conform Deciziei 2014/955 / UE. Nu aruncați pe podele neasfaltate, în cursurile de apă. A se aplica de către personal profesional. Manifestările clinice pot să apară în caz de expunere și / sau în caz de contact sunt:. De la iritaţii la coroziuni ale ochilor, pielii, mucoaselor, căilor respiratorii şi tractului gastro-intestinal. Dermatită de contact și sensibilizare. Acidoză metabolică, depresia SNC, afectarea ficatului şi edem pulmonar. Măsurile de bază de performanță:. Îndepărtați persoana din zona contaminată și scoate îmbrăcămintea contaminată. În caz de contact cu ochii: Clătiţi ochii cu apă din abundenţă cel puţin 15 minute . Nu uitaţi să scoateţi lentilele. În contact cu pielea, se spală cu apă și săpun fără frecare. În caz de ingerare: NU provocaţi regurgitarea. În cazul în care persoana poate înghiți, nu are nici o tuse și ingestia a avut loc în mai puțin de o oră, nu ape de gură cu apă. Menţineţi pacientul culcat. Păstraţi constantă temperatura corpului. Verificaţi respiraţia. Dacă este necesar, faceţi respiraţie artificială. Dacă persoana este inconştientă, culcaţi-o pe o parte, cu capul mai jos decât restul corpului şi cu genunchii semi-flexaţi. Dacă este necesar, transportaţi intoxicatul la un punct medical şi, dacă este posibil, luaţi şi eticheta sau recipientul. ÎN NICI UN CAZ NU LĂSAŢI PERSOANA INTOXICATĂ SINGURĂ. Recomandări terapeutice pentru medici şi pentru cadrele medicale:. În caz de ingerare, luaţi în considerare realizarea unei endoscopii.

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie
Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul disponibil pe acest site, pentru a oferi funcționalităti specifice social media și pentru a analiza traficul. Citeste politica de confidentialitate