Menu
Your Cart

Echipamente de protecție


TIP PRODUS: Manusi examinare TOP GLOVE
Manusi examinare din latex pudrate TOP GLOVE – manusi pentru examinare de calitate superioara, din latex natural, usor pudrate cu amidon de porumb, ce se folosesc in laboratoare de analize sau cabinete. Sunt nesterile, de unica folosinta si sunt confectionate pe mai multe marimi (XS, S, M, L, Xl).De..
31,00Lei
TIP PRODUS: Manusi ex p TOP GLOVE
Manusi examinare din latex nepudrate TOP GLOVE – manusi pentru examinare de calitate superioara, din latex natural, nepudrate, ce se folosesc in laboratoare de analize sau cabinete. Sunt nesterile, de unica folosinta si sunt confectionate pe mai multe marimi (XS, S, M, L, Xl).Descriere si utilizare ..
34,80Lei
PRODUCĂTOR: Top Glove TIP PRODUS: Manusi ex nitril TOP GLOVE
Manusi examinare din nitril TOP GLOVE – manusi pentru examinare de calitate superioara, din nitril, ce se folosesc in laboratoare de analize, cabinete, dar si in domeniul alimentar si in saloanele de cosmetica. Sunt nesterile, fara latex, de unica folosinta si sunt confectionate pe mai multe marimi ..
32,00Lei
PRODUCĂTOR: REALY TECH TIP PRODUS: Test rapid antigen SARS-COV-2-REALY TECH nazal
ATENTIE!!! PRETUL SPECIFICAT ESTE PE 1 CUTIE CU 1 TESTTest rapid antigen SARS-COV-2-REALY TECH - este un test rapid de diagnostic in vitro pentru detectarea calitativa a antigenilor noului Coronavirus in tampon nazofaringian, utilizand metoda imuno-cromatografica rapida. Produsul este recunoscut de ..
23,99Lei
PRODUCĂTOR: REALY TECH TIP PRODUS: Test rapid antigen SARS-COV-2-REALY TECH saliva
Acest dispozitiv este un test rapid de diagnosticare in vitro pentru detectarea calitativa a antigenilor noului coronavirus, utilizand doar o mostra din saliva persoanei vizate. Marele avantaj este ca prelevarea mostrei analizate este complet non-invaziva, fara durerea sau disconfortul metodei de te..
23,99Lei
PRODUCĂTOR: Help TIP PRODUS: Botosi HELP
Botosi cu elastic HELP - cunoscuti ca acoperitori pentru pantofi, de unica folosinta, confectionati din polipropilena,  marime universala. Se  pliaza foarte usor pe incaltaminte si protejeaza impotriva bacteriilor atunci cand intram intr-un mediu steril (spitale, clinici).Descriere pr..
15,99Lei
PRODUCĂTOR: Help TIP PRODUS: Bonete HELP
Bonete cu elastic HELP – se mai numesc si capeline, de unica folosinta, sunt fabricate din material netesut, prezinta elastic in perimetru pentru fixare usoara pe cap, fiind foarte comode si usor de folosit.Descriere si utilizare produs:se pliaza perfect pe forma capuluiacopera in  totalitate s..
18,30Lei
PRODUCĂTOR: GEOMED TIP PRODUS: Masti Chirurgicale Elastic HELP
Masti chirurgicale cu elastic - masti de unica folosinta, din 3 straturi si 3 pliuri, confectionate din material netesut, care se pliaza perfect pe forma fetei si nu impiedica respiratia. Sunt folosite de obicei in medii sterile, dar si in alte medii in care se necesita filtrarea bacteriilor si prot..
17,80Lei
PRODUCĂTOR: Help TIP PRODUS: Halate Examinare Nesterile Help
Halate examinare nesterile - halatele de protectie cu legaturi, fabricate din material netesut, de unica folosinta,. Acestea se folosesc in unitatile medicale de catre personalul medical sau vizitatori, pentru filtrarea bacteriilor si protejarea impotriva contaminarii cu diversi virusi adusi din afa..
31,95Lei
PRODUCĂTOR: SEMPERGUARD TIP PRODUS: Manusi nitril sapphire SEMPERGUARD
Manusi din nitril, Sapphire SEMPERGUARD - manusi din nitril, albastru safir, de calitate superioara,  ce se folosesc in in domeniul alimentar, medical dar si in saloanele de cosmetica. Sunt nesterile, fara latex, de unica folosinta si sunt confectionate pe mai multe marimi (S, M, L, XL).De..
35,99Lei
Afişare 1 - 10 din 10 (1 pagini)
Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul disponibil pe acest site, pentru a oferi funcționalităti specifice social media și pentru a analiza traficul. Citeste politica de confidentialitate