Menu
Your Cart

Dezinfectanti

CLORAMINA - Dezinfectant solid sub forma de tablete efervescente clorigen de uz general. Bactericid, fungicid, virucid, micobactericid, tuberculocid si sporicid, eficace contra HIV 1 si HIV 2, bacililor: difteric, escherichia coli, pseudomonas aeruginosa, candida albicans, etc. Este indicat pentru dezifectia generala a suprafetelor.

ALCOSAN Alcosan este un dezinfectant pe baza de alcool, care contine, de asemenea, si un nivel scazut de sechestranti si compusi cuaternari de amoniu (QAC). Alcosan este sigur in utilizarea pe suprafetele cu contact alimentar si se evapora rapid, fara a lasa reziduuri. Alcosan se va utiliza nediluat, aplicat prin pulverizare sau prin stergere umeda si se va lasa sa se usuce la aer. Clatirea nu este necesara.

GEL SOF CARE MEDeste un dezinfectant pentru maini pe baza de alcool izopropilic si n-propanol.Acest amestec de alcooli face ca Soft Care Med sa fie un dezinfectant foarte eficient impotriva microorganismelor tranzitorii ale pielii, cum ar fi bacteriile, fungii si virusurile. Adecvat dezinfectarii igienice si chirurgicale a mainilor. Fara parfum.
 

 

PRODUCĂTOR: SUCITESA TIP PRODUS: Dezinfectant
Detergent dezinfectant Ecomix Pure BP 5L este un produs Avizat de Ministerul Sănătății, biocid, fungicid, virucid.Proprietăţile fizice şi chimice:Aspect:  Lichid transparentCuloare: verdeDensitate:  1,04+-0,0Aromă: esența de pin Compoziţie calitativă:Benzyl-C12-16-alkyl dimethylammoni..
309,00Lei
TIP PRODUS: Clorom 200
CLOROM - pastile cloramina - produs profesional pentru dezinfectia in spitale, hoteluri, industria alimentara, saloane de cosmetica etc.Dezinfectant solid sub forma de tablete efervescente clorigen de uz general.Bactericid, fungicid, virucid, micobactericid, tuberculocid si sporicid, eficace contra ..
48,90Lei
TIP PRODUS: Alcosan 5L
ALCOSAN -  este un dezinfectant pe baza de alcool, care contine, de asemenea, si un nivel scazut de sechestranti si compusi cuaternari de amoniu (QAC). Este special formulat pentru aplicare directa pe suprafete pe care este imposibil sau nedorit sa se intervina cu apa sau cu solutii apoase...
249,00Lei
TIP PRODUS: Soft Care Med
Gelul dezinfectant Soft Care Med este un produs pe bază de alcool, conceput pentru dezinfecția generală și chirurgicală a mâinilor. Este adecvat utilizării în toate domeniile, de la cel medical până la cel sanitar sau al prelucrării alimentelor. Are o acțiune eficientă împotriva flore..
31,50Lei
PRODUCĂTOR: SUCITESA TIP PRODUS: Dezinfectant DFA Plus Aquagen
Aquagen DFA Plus curata si dezinfecteaza suprafetele si pardoselile.Descriere produs: Ph 12Prezinta eficacitate ridicata importriva grasimii si a murdariei in general. Elimina mirosurile neplacute. Potrivit pentru curatarea suprafetelor de preparare si procesare alimente, pardoseli, pereti, cut..
191,00Lei
TIP PRODUS: Dezinfectant-Agent curatare anti-calcar 5L
Dezinfectant-Agent de curăţare anti-calcar Aquagen DBA - Elimină microorganismele patogenice. Oferă un grad ridicat de igienizare. Îndepărtează depunerile de calcar. Elimină mirosurile neplăcute.Caracteristici fizice si chimice:Aspect: Lichid transparentCuloare: RozMiros: FloralDensitate: 1,01+-0,01..
179,00Lei
TIP PRODUS: Bionet Plus 1L
Dezinfectant BIONET PLUS - este un batericid si fungicid care curata si dezinfecteaza. Oferă un grad ridicat de igienizare. Spectru larg de acțiune. Auto-uscare. Elimină mirosurile neplăcute. Prezinta eficientă împotriva adenovirusului, norovirusului murin și împotriva tuturor virușilor înveliți, cu..
54,99Lei
TIP PRODUS: Gel dezinfectant maini 500
Gel dezinfectant de maini PRAKTISEPT - este o  lotiune hidroalcoolica pentru maini cu  70% ALCOOL,  ce se incadreaza la tipul de produs biocid si face parte din Grupa principala: 1, tipul TP1, destinat igienei mainilor.Caracteristici:Loțiune hidroalcoolică pentru igiena mainilor...
37,85Lei
TIP PRODUS: Gel dezinfectant PRAKTISEPT 5L
Gel dezinfectant de maini PRAKTISEPT - este o  lotiune hidroalcoolica pentru maini cu  70% ALCOOL,  ce se incadreaza la tipul de produs biocid si face parte din Grupa principala: 1, tipul TP1, destinat igienei mainilor.Caracteristici:Loțiune hidroalcoolică pentru igiena mainilor...
198,90Lei
Afişare 1 - 9 din 9 (1 pagini)
Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul disponibil pe acest site, pentru a oferi funcționalităti specifice social media și pentru a analiza traficul. Citeste politica de confidentialitate