Menu
Your Cart

Dezinfectant BIONET PLUS - 1L

Dezinfectant BIONET PLUS - 1L
New
Dezinfectant BIONET PLUS - 1L
 • DISPONIBILIATE: In Stoc
 • TIP PRODUS: Bionet Plus 1L
54,99Lei

Dezinfectant BIONET PLUS - este un batericid si fungicid care curata si dezinfecteaza. Oferă un grad ridicat de igienizare. Spectru larg de acțiune. Auto-uscare. Elimină mirosurile neplăcute. Prezinta eficientă împotriva adenovirusului, norovirusului murin și împotriva tuturor virușilor înveliți, cum ar fi Coronavirus, virusul imunodeficienței umane, virusul gripei etc.

Proprietati fizice si chimice:

 • Bactericid, fungicid
 • Aspect: Lichid transparent
 • Culoare: Incolor
 • Parfum: Caracteristic
 • Densitate: 0,90+-0,01
 • ph 8
A se utiliza pe suprafeţe lavabile, unelte şi echipamente, mese de lucru.

  Unităţi: Industria alimentară, bucătarii profesionale, comerţ hotelier şi catering, catering, Centre de asistenţă medicală, scoli. săli de sport. În general, toate tipurile de unităţi care sunt conduse în conformitate cu standardele de igienă Profesională.

  Instrucţiuni de utilizare:

  Pulverizaţi produsul pe suprafaţă. Stergeti cu o laveta. Zonele non-alimentare: nu este nevoie să clătiți. Suprafețele care pot fi în contact cu alimentele: clătiți suprafața cu o cantitate generoasă de apă. Eficacitate de dezinfectare. Contact timp: 5 minute.

  ÎNAINTE DE A FOLOSI PRODUSUL, CITIŢI CU MARE ATENŢIE ETICHETA! În scopul de a evita riscurile pentru persoane şi pentru mediul înconjurător, respectaţi instrucţiunile de folosire. Lichid. Produsul este conform standardului UNE-EN 13697 în condiţii de curăţenie. Antiseptice şi substanţe dezinfectante chimice. Testat cantitativ în suspensie pentru evaluarea efectului bactericid şi fungicid al antisepticelor şi al dezinfectanţilor chimici folosiţi pentru produsele alimentare, în industrie, în locuinţe şi în colectivităţi. Mod de utilizare pentru dezinfectarea suprafeţelor: suprafeţe şi echipamente, prin pulverizare cu produsul pur. Contact timp: 5-15 minute. Înainte de a se aplica acest produs trebuie să se efectueze o curăţare în profunzime. Folosirea sa în industria alimentară pentru dezinfectare de contact: suprafeţe şi echipamente se va face în absenţa alimentelor. Se vor lua toate măsurile necesare pentru ca alimentele şi ustensilele care sunt folosite în spaţiile sau instalaţiile tratate în prealabil cu produsul menţionat să nu conţină nici un fel de reziduuri ale ingredientelor sale active. Pentru acest lucru, trebuie clătite bine cu apă toate părţile tratate, înainte de a fi utilizate. A nu se amesteca cu nici un alt produs chimic.

  Îndeplinește următoarele standarde:

  • Activitate bactericidă EN 13697. Contact timp: 5 minute

  • Activitatea fungicidă EN 13697. Contact timp: 15 minute

  • Activitate virucidă EN 14476. Contact timp: 5 minute

  Virucid ă eficientă împotriva Adenovirusului, Norovirusului Murin și împotriva tuturor virusurilor învăluite, cum ar fi Coronavirus,

  virusul Hepatitei B, virusul Hepatitei C, virusului Hepatitei D, virusului imunodeficienței umane, Herpesviridae, virusului gripal,

  virusului rubeolei, virusului Measles, virusului Rabies etc.

  Urmaţi instrucţiunile de pe etichetă şi Fişa cu date de securitate atunci când manipulaţi şi utilizaţi produsul. Contactaţi Departamentul tehnic în cazul în care aveţi întrebări.

  Spune-ţi opinia

  Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie
  Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul disponibil pe acest site, pentru a oferi funcționalităti specifice social media și pentru a analiza traficul. Citeste politica de confidentialitate