Menu
Your Cart

Dezinfectant-Agent de curăţare anti-calcar Aquagen DBA - 5L

Dezinfectant-Agent de curăţare anti-calcar Aquagen DBA - 5L
New
Dezinfectant-Agent de curăţare anti-calcar Aquagen DBA - 5L
This product qualifies for free shipping
This block is set to appear automatically on products above a certain price, which may qualify for free shipping or other perks.
  • DISPONIBILIATE: In Stoc
  • TIP PRODUS: Dezinfectant-Agent curatare anti-calcar 5L
179,00Lei

Dezinfectant-Agent de curăţare anti-calcar Aquagen DBA - Elimină microorganismele patogenice. Oferă un grad ridicat de igienizare. Îndepărtează depunerile de calcar. Elimină mirosurile neplăcute.

Caracteristici fizice si chimice:

Aspect: Lichid transparent

Culoare: Roz

Miros: Floral

Densitate: 1,01+-0,01

Compoziţie calitativă:

Compoziţie:. Didecyldimethylammonium de clorură 3%. Acid glicolic 7%.

Propan-2-ol 11,5%

Excipienţi şi solvenţi qs 100%.

Modalitate de ambalare: bidon 5L

Instrucţiuni de utilizare:

SUPRAFEŢE ŞI PARDOSELI LAVABILE. Diluaţi 2-5% din produs în apă. Spălaţi în mod obişnuit. Lăsaţi să acţioneze şi cl ătiţi cu

apă. Zonele non-alimentare: nu este nevoie să clătiți. Suprafețele care pot fi în contact cu alimentele: clătiți suprafa ța cu o cantitate

generoasă de apă. Eficacitate de dezinfectare. Produs diluat în apă în concentraţie de 5%. Contact timp: 5 minute.

A se utiliza pentru: Suprafeţe rezistente la pH acid. Ceramică. Accesorii pentru baie. Dală de pardoseală.

Unităţi: Catering industrial. Hoteluri. Săli de sport. Bazine de înot / piscine. Industria alimentară. În general, toate tipurile de unităţi care sunt conduse în conformitate cu standardele de igienă Profesională.

ÎNAINTE DE A FOLOSI PRODUSUL, CITIŢI CU MARE ATENŢIE ETICHETA! . În scopul de a evita riscurile pentru persoane şi pentru mediul înconjurător, respectaţi instrucţiunile de folosire . Lichid. Produsul este conform standardului UNE-EN 13697 încondiţii de curăţenie. Antiseptice şi substanţe dezinfectante chimice . Testat cantitativ în suspensie pentru evaluarea efectului bactericid al dezinfectanţilor chimici folosiţi pentru produsele alimentare, în industrie, în locuinţe şi în colectivităţi. Folosirea sa în industria alimentară pentru dezinfectare de contact: suprafeţe şi echipamente se va face în absenţa alimentelor . Se vor lua toate măsurile necesare pentru ca alimentele şi ustensilele care sunt folosite în spaţiile sau instalaţiile tratate în prealabil cu produsul menţionat să nu conţină nici un fel de reziduuri ale ingredientelor sale active . Pentru acest lucru, trebuie clătite bine cu apă toate părţile tratate, înainte de a fi utilizate . A nu se amesteca cu nici un alt produs chimic . Mod de utilizare pentru dezinfectarea suprafeţelor: suprafeţe şi echipamente se tratează prin pulverizare, cu mopul sau cu o lavetă cu produs diluat în prealabil în apă. Înainte de a se aplica acest produs trebuie să se efectueze o curăţare în profunzime . Produs diluat în apă în concentraţie de 5%. Contact timp: 5 minute. Aplicare exclusivă de către personalul calificat.

TESTE DE EFICIENŢĂ ALE PRODUSELOR DEZINFECTANTE: Determinarea actiunii antibacteriene de bază a antisepticelor şi dezinfectanţilor chimici utilizaţi la produsele alimentare, în industrie, în activităti domestice şi în colectivitate .Conform normelor UNE-EN 13697, produsul AQUAGEN DBA, la concentraţ ia de 5% are acţiune antibacteriana după 5 minute, la 20oC (soluţ ie apoasă de albumină 0,3 g/l) pentru tulpinile specificate în continuare: Pseudomonas aeruginoasa, Staphylocuccus aureus, Escherichia coli şi Enterococcus hirae.

  • Urmaţi instrucţiunile de pe etichetă şi Fişa cu date de securitate atunci când manipulaţi şi utilizaţi produsul.
  • Contactaţi Departamentul tehnic în cazul în care aveţi întrebări.

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie
Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul disponibil pe acest site, pentru a oferi funcționalităti specifice social media și pentru a analiza traficul. Citeste politica de confidentialitate