Menu
Your Cart

Despre noi

"Consumabile Medicale la Superlativ”


Dragi clienti, 

Colectiv MED este un magazin online conceput pentru a veni in ajutorul clinicilor, cabinetelor, saloanelor de cosmetica dar si persoanelor fizice cu  o gama variata de produse profesionale, de calitate superioara, produse conform standardelor de calitate in vigoare. 

Fie ca vorbim despre nevoi medicale sau despre infrumusetarea si ingrijirea propriului trup, Magazinul Colectiv MED este aici pentru d-voastra cu o colectie de brand-uri care si-au castigat prestigiul pe piata din Romania, datorita calitatii materiei prime pe care producatorii o folosesc, datorita sigurantei si usurintei in utilizare si mai ales datorita sustinerii si aprecierii clientilor.

Produsele noastre sunt consumabile medicale, suplimente alimentareproduse pentru chirurgie, produse cosmetice si pentru igiena personala si sunt accesibile tuturor. Asta inseamna ca indiferent daca sunteti persoana fizica sau persoana juridica, puteti achizitiona foarte simplu produsele de care aveti nevoie. Trebuie doar sa va creati un cont de utilizator cu user si parola si apoi sa aveti spor la cumparaturi.

Insa, nu uitati ca noi vom fi mereu la dispozitia d-voastra cu orice informatie.


Daca si pentru voi “SANATATEA INSEAMNA FRUMUSETE SI BUNA DISPOZITIE” atunci suntem onorati si va asteptam pe magazinul vostru online www.colectiv-med.ro


Cu respect pentru clientii nostri!

Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul disponibil pe acest site, pentru a oferi funcționalităti specifice social media și pentru a analiza traficul. Citeste politica de confidentialitate