Menu
Your Cart

Tuburi recoltare Sange si Ace vacutainere


PRODUCĂTOR: Help TIP PRODUS: Help-Vac Biochimie 4ml
Tub vidat recoltare HELP Biochimie 4ml –  Vacutainerul este o eprubeta  vidata pentru recoltarea sangelui, steril, din sticla sau plastic care nu interactioneaza cu lichidele biologice. Prezinta diverse marimi si culori in functie de domeniul de intrebuintare. Poate sa contina aditivi in v..
51,93Lei
PRODUCĂTOR: Help TIP PRODUS: Holder-ace vacutainer-steril
Holder pentru ace recoltare vacutainer HELP - Holderele sunt confectionate din PVC si sunt sterile. Au forma cilindrica si sunt prevazute cu sistem de siguranta ce ajuta la eliminarea acului din holder fara risc de contaminare.Holderele sunt compatibile cu acele de recoltare in vid de orice dim..
31,00Lei
PRODUCĂTOR: Help TIP PRODUS: Ace-recoltare-vacutainer-Help-18G
Ace duble pentru tuburi vacutainer - HELP -  ace duble ce se folosesc pentru sistemul de recoltare in vid numit si Vacutainer.Descriere produs:Acele sunt sterile si atraumaticeAlcatuite din : tub de ac sau canula, suport ac si se adapteaza foarte usor la sistemul de recoltare Asigura calit..
41,99Lei
PRODUCĂTOR: Help TIP PRODUS: Ace-recoltare-vacutainer-Help-21G
Ace duble pentru tuburi vacutainer - HELP -  ace duble ce se folosesc pentru sistemul de recoltare in vid numit si Vacutainer.Descriere produs:Acele sunt sterile si atraumaticeAlcatuite din : tub de ac sau canula, suport ac si se adapteaza foarte usor la sistemul de recoltareAsig..
40,97Lei
PRODUCĂTOR: Help TIP PRODUS: Help-Vac Biochimie 6ml cu Clot Activator
Tub vidat recoltare HELP Biochimie cu clot 6ml –  Vacutainerul este o eprubeta  vidata pentru recoltarea sangelui, steril, din sticla sau plastic care nu interactioneaza cu lichidele biologice. Prezinta diverse marimi si culori in functie de domeniul de intrebuintare. Poate sa contina adit..
55,91Lei
PRODUCĂTOR: Help TIP PRODUS: Help-Vac Biochimie 6ml dop Galben cu gel activator
Tub vidat recoltare HELP Biochimie cu gel 6ml –  Vacutainerul este o eprubeta  vidata pentru recoltarea sangelui, steril, din sticla sau plastic care nu interactioneaza cu lichidele biologice. Prezinta diverse marimi si culori in functie de domeniul de intrebuintare. Poate sa contina aditi..
75,50Lei
PRODUCĂTOR: Help TIP PRODUS: Help-Vac Lithiu Heparina 6ml
Tub vidat recoltare HELP Biochimie cu Lithiu Heparina 6ml –  eprubeta vidata pentru determinari in plasma, sterila din sticla sau plastic care nu interactioneaza cu lichidele biologice. Prezinta diverse marimi si culori in functie de domeniul de intrebuintare. Poate sa contina aditivi in vedere..
63,35Lei
PRODUCĂTOR: Help TIP PRODUS: Help-Vac 9ml Biochimie fara clot
Tub vidat recoltare HELP Biochimie fara clot 9ml –  Vacutainerul este o eprubeta  vidata pentru recoltarea sangelui, steril, din sticla sau plastic care nu interactioneaza cu lichidele biologice. Prezinta diverse marimi si culori in functie de domeniul de intrebuintare. Poate sa contina ad..
71,78Lei
PRODUCĂTOR: Help TIP PRODUS: Help-Vac Hematologie 2ml K3EDTA
Tub vidat recoltare HELP Hematologie 2ml –  Vacutainerul este o eprubeta  vidata pentru recoltarea sangelui, steril, din sticla sau plastic care nu interactioneaza cu lichidele biologice. Prezinta diverse marimi si culori in functie de domeniul de intrebuintare. Poate sa contina aditivi in..
51,93Lei
PRODUCĂTOR: Help TIP PRODUS: Help-Vac Hematologie 3ml
Tub vidat recoltare HELP Hematologie 3ml –  Vacutainerul este o eprubeta  vidata pentru recoltarea sangelui, steril, din sticla sau plastic care nu interactioneaza cu lichidele biologice. Prezinta diverse marimi si culori in functie de domeniul de intrebuintare. Poate sa contina aditivi in..
51,93Lei
PRODUCĂTOR: Help TIP PRODUS: Help-Vac Coagulare 2ml NaCitrat
Tub vidat recoltare HELP Coagulare NaCitrat 2ml –  Vacutainerul este o eprubeta  vidata pentru recoltarea sangelui, steril, din sticla sau plastic care nu interactioneaza cu lichidele biologice. Prezinta diverse marimi si culori in functie de domeniul de intrebuintare. Poate sa contina adi..
51,93Lei
PRODUCĂTOR: Help TIP PRODUS: Help-Vac Coagulare NaCitrat 4,5 ml
Tub vidat recoltare HELP Coagulare NaCitrat 4.5ml –  Vacutainerul este o eprubeta  vidata pentru recoltarea sangelui, steril, din sticla sau plastic care nu interactioneaza cu lichidele biologice. Prezinta diverse marimi si culori in functie de domeniul de intrebuintare. Poate sa contina a..
51,93Lei
Afişare 1 - 12 din 13 (2 pagini)
Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul disponibil pe acest site, pentru a oferi funcționalităti specifice social media și pentru a analiza traficul. Citeste politica de confidentialitate