Menu
Your Cart

Truse perfuzie si Truse transfuzie

COLECTIV MED ofera siguranta pacientilor care necesita transfuzii de sange cat si personalului medical care intreprinde  aceasta activitate, oferind produse de inalta calitate pentru perfuzii sau transfuzii, fara risc de contaminare sau defectare in timpul manevrarii acestor produse.

Trusele de perfuzie si Trusele de  transfuzie HELP si GERMANMED sunt fabricate din materie prima de calitate superioara, non toxice si non iritante, tubul fiind foarte moale si flexibil, neproducand leziuni de niciun fel pacientului, prevazute cu filtre speciale pentru perfuzii sau transfuzii de sange.

PRODUCĂTOR: Help TIP PRODUS: Trusa Perfuzie Ac Plastic Luer Lock HELPSET
Trusa perfuzie cu ac plastic Luer Lock HELPSET - set alcatuit din tub de plastic nontoxic, steril, 150cm lungime,  canula de plastic cu doua orificii pentru introducerea in flacon si filtru antibacterian de 15 microni in camera de picurare si aerisitor, ce se utilizeaza la administrare intraven..
33,50Lei
TIP PRODUS: DISPOEX 150cm
Tub prelungitor pentru injectomat 150cm DISPOEX – denumit si linie de extensie,  este conceput pentru a conecta sursa perfuziei (exemplu, trusa de perfuzie sau seringa 50ml din infuzomat) cu zona de perfuzat (de exemplu, branula), pentru a extinde distanta dintre acestea.Descriere si utili..
149,50Lei
PRODUCĂTOR: Germanmed TIP PRODUS: Germanmed Injectomat 200 cm
Tub prelungitor pentru injectomat 200 cm GERMANMED – denumit si linie de extensie, folosit pentru perfuzarea solutiilor obisnuite prin conectarea sursei perfuziei, (perfuzorul sau seringa 50ml din infuzomat) cu zona de perfuzat (branula), pentru a extinde distanta dintre acestea.Descriere si utiliza..
219,99Lei
Afişare 1 - 3 din 3 (1 pagini)
Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul disponibil pe acest site, pentru a oferi funcționalităti specifice social media și pentru a analiza traficul. Citeste politica de confidentialitate