Menu
Your Cart

Sonde

SONDA – este un dispozitiv medical in forma cilindrica, in forma de tija sau de tub subtire si lung, introdus in interiorul corpului in scop diagnostic sau terapeutic. Sondele sunt introduse pe o cale naturala (nara, esofag, rect, uretra etc.), patologica sau chiar prin piele. Ele servesc la explorarea traiectului unui canal patologic, la prelevarea sau la evacuarea unui produs (puroi, saliva, suc gastric, urina), la administrarea unui medicament, a oxigenului sau a alimentelor (hranire artificiala).

Calibrul sondelor se apreciaza dupa scara Charierre (Ch), o unitate fiind ⅓ mm.

COLECTIV MED va ofera o gama variata de sonde medicale ce se folosesc la diverse activitati medicale in functie de diagnosticul dat de catre un cadru medical specializat. Acestea se diferentiaza dupa denumire, culoare si marime.

Atentie! – se folosesc doar la recomandarea medicului dumneavoastra, in functie de diagnostic.

TIP PRODUS: Sonda oxigen Germanmed - 25buc/cutie
Sonde oxigen GERMANMED – denumite si canule nazale pentru administrarea oxigenului la adulti, copii si nou nascuti, sterile, tip ochelari ,de unica folosinta, diferite marimi si culori. Sondele se comercializeaza doar la cutie x 25 bucDescriere si utilizare produs:canula nazala pentru administrare ..
89,30Lei
TIP PRODUS: Sonda alimentatie Germanmed
Sonde alimentatie GERMANMED – sondele se folosesc la hranirea artificiala a pacientului, fiind confectionate dintr-un material foarte moale si maleabil, transparent si care nu produce leziuni la nivelul esofagului. Se gasesc sub diferite marimi, carora le corespunde un cod de culoare conform standar..
1,87Lei
TIP PRODUS: Sonda aspiratie Germanmed
Sonde aspiratie GERMANMED – sondele se folosesc la aspirarea, prelevarea sau evacuarea unui produs (puroi, secretii bronsice, saliva, etc.) fiind confectionate dintr-un material foarte moale si maleabil, transparent si care nu produce leziuni tubului endotraheal. Se gasesc sub diferite marimi, caror..
1,85Lei
PRODUCĂTOR: Germanmed TIP PRODUS: Foley 2 Cai Germanmed - cutie x10 buc
Sonde Foley cu 2 cai GERMANMED – sondele Foley sunt sonde vezicale sau denumite si sondele cu balonas, care, pe langa circuitul normal de evacuare a urinii, mai prezinta un circuit format dintr-un canal in grosimea peretelui sondei prin care se introduce apa printr-o ramificatie externa cu supapa. A..
70,95Lei
PRODUCĂTOR: Germanmed TIP PRODUS: Sonda naso-gastro-duodenala Germanmed
Sonde naso-gastro-duodenale GERMANMED – sonda nazo-gastro-duodenala reprezinta un tub flexibil din latex siliconat care este introdus in timpul interventiei chirurgicale de catre medicul anestezist prin una din narile pacientului, in faringe, esofag, pana in stomac, cu scopul de  a evacua conti..
2,65Lei
PRODUCĂTOR: Germanmed TIP PRODUS: Foley 3 Cai Germanmed - cutie x 10 buc
Sonde Foley cu 3 cai GERMANMED – Sondele Foley sunt sonde vezicale sau denumite si sondele cu balonas, care, pe langa circuitul normal de evacuare a urinii, mai prezinta un circuit format dintr-un canal in grosimea peretelui sondei, produsă din latex natural, cu înveliş din silicon medical, nu produ..
68,90Lei
PRODUCĂTOR: Germanmed TIP PRODUS: Sonde Endotraheale IOT Germanmed - cutie x 10 buc
Sonde Endotraheale fara balonas GERMANMED – denumite si sonde IOT (sonde intubatie oro-traheala) este un tub flexibil care se introduce in trahee prin cavitatea bucala sau prin cavitatea nazala pentru a se elibera caile aeriene superioare. Se gasesc sub diferite marimi, carora le corespunde un cod d..
51,90Lei
PRODUCĂTOR: Germanmed TIP PRODUS: Sonde Endotraheale IOT CB Germanmed - cutie x 10 buc
Sonde Endotraheale cu balonas GERMANMED – denumite si sonde IOT (sonde intubatie oro-traheala) este un tub flexibil care se introduce in trahee prin cavitatea bucala sau prin cavitatea nazala pentru a se elibera caile aeriene superioare. Se gasesc sub diferite marimi, carora le corespunde un cod de ..
64,25Lei
PRODUCĂTOR: Germanmed TIP PRODUS: Sonde Nelaton Germanmed
Sonde Nelaton GERMANMED – sondele Nelaton sunt sonde uretro-vezicala ce se folosesc pentru evacuarea urinii din vezica. Sunt formate din tuburi cu 2 capete, unul ajungand in vezica iar celalalt ramanand in exterior si la care se ataseaza o punga colectoare. Sonda Nelaton prezinta  varf drept si..
2,45Lei
Afişare 1 - 9 din 9 (1 pagini)
Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul disponibil pe acest site, pentru a oferi funcționalităti specifice social media și pentru a analiza traficul. Citeste politica de confidentialitate