Menu
Your Cart

Pungi urina


PRODUCĂTOR: Help TIP PRODUS: Punga Urinara Help 2000ml
Punga urinara pentru adulti HELP - recipient tip punga pentru sonda vezicala, confectionate din material rezistent, transparente, gradate, nonpirogenice, prevazute cu supapa si filtru, se folosesc pentru a drena sau pentru a masura lichidul corporal sau urina.Descriere si utilizare produs:punga din ..
36,08Lei
PRODUCĂTOR: Germanmed TIP PRODUS: Germanmed Punga Urinara Adulti 2000ml
Punga urinara pentru adulti GERMANMED – punga pentru sonda vezicala, trasparenta, sterila, pentru recoltarea urinei la adulti. Prezinta filtru si supapa de evacuarea urinei.Descriere si utilizare produs:gradatii de 100 ml, calibrare exactacu sistem de golire si antirefluxcapacitate: 2L (2.000 ml)&nb..
31,90Lei
PRODUCĂTOR: Germanmed TIP PRODUS: Punga Urinara copii Germanmed
Punga urinara pentru copii GERMANMED – recipient pentru recoltarea urinei la copii, Au capacitatea de 100 ml sunt folosite pentru recoltarea si masurarea zilnica a cantitatii de urina eliminata de micii pacienti.Descriere si utilizare produs:sterile,  cu adezivcapacitate: 100 ml,punga din ..
4,78Lei
Afişare 1 - 3 din 3 (1 pagini)
Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul disponibil pe acest site, pentru a oferi funcționalităti specifice social media și pentru a analiza traficul. Citeste politica de confidentialitate