Menu
Your Cart

Pansamente si Plasturi adezivi


PRODUCĂTOR: Help TIP PRODUS: Banda adeziva perforata Help-Pore
PENTRU PRET SELECTATI DIMENSIUNEA!Banda adeziva perforata HELP-PORE – este o banda medicala din material netesut perforat pe suport de hartie autocolant, de unica folosinta. Se utilizeaza in scop medical, pentru fixarea pansamentelor sau pentru protectia anumitor zone greu accesibile sau foarte sens..
10,25Lei
PRODUCĂTOR: Help TIP PRODUS: Leucoplast panza Help
PENTRU PRET SELECTATI DIMENSIUNEA!Leucoplast panza  HELP – banda adeziva pe suport din bumbac 100%, non iritabil, cu adeziv ZnO,. Nu irita pielea, nu contine latex si este rezistent la apa. Se  foloseste la sustinerea si mentinerea drenelor, sondelor, la intubatii, fixeaza pansamente si pr..
39,90Lei
PRODUCĂTOR: Help TIP PRODUS: Help-Pore Transparent 15x9
Pansament adeziv transparent tip FILM HELP-PORE 15cm x 9cm - Pansamentele adezive transparente alcatuite dintr-un film subțire cu un strat adeziv fără latex, hipoalergenic, care aderă ușor și în siguranță pe piele. Permit pielii să respire, sunt sterile, transparente și rezistente la apă Sunt ca o b..
70,99Lei
PRODUCĂTOR: Help TIP PRODUS: Leucoplast Matase HELP
Leucoplast matase  HELP – banda adeziva pe suport din matase prevazuta cu adeziv de poliacrilat dispus in benzi pentru a permite respiratia pielii. Se rupe usor atat in directie longitudinala cat si transversala. Leucoplastul din matase este recomandat persoanelor cu piele usor iritabila s..
40,22Lei
PRODUCĂTOR: Help TIP PRODUS: Help Pore Adeziv Steril Transparent 15x9
Pansament adeziv transparent steril 15 x 9 cm HELP-PORE - este un nou pansament care combină calitățile excelente ale filmului transparent adeziv  cu cele ale unei comprese absorbante, care nu se lipește de plagă. Datorită folosirii acestui pansament, pacienții își pot menține igiena mai ușor (..
75,80Lei
PRODUCĂTOR: Help TIP PRODUS: Leucoplast Transparent HELP
Leucoplast transparent HELP – banda adeziva pe suport de plastic medicinal (polietilena), de unica folosinta, prevazuta cu microperforatii, hipoalergenica si impermeabila. Confera o fixare solida fiind usor de indepartat si nu lasa urme. Descriere si utilizare produs:leucoplast din polietilena,..
3,50Lei
PRODUCĂTOR: Help TIP PRODUS: Help-Pore Adeziv Steril 25x10
Pansament adeziv transparent steril 25cm x 10cm HELP-PORE - este un nou pansament care combină calitățile excelente ale filmului transparent adeziv  cu cele ale unei comprese absorbante, care nu se lipește de plagă. Datorită folosirii acestui pansament, pacienții își pot menține igiena mai ușor..
118,29Lei
PRODUCĂTOR: Help TIP PRODUS: Help-Pore Classic 5x7
Pansamente adezive 5 cm x 7 cm HELP- PORE─ alcatuite dintr-o banda adeziva de sustinere perforata, compresa din bumbac absorbant si o membrana permeabila unidirectional, folosite pentru tratarea ranilor deschise, permit aerisirea si protejarea acestora impotriva microbilor. Intra in categoria pansam..
68,15Lei
PRODUCĂTOR: Help TIP PRODUS: Help-Pore Classic 10x10
Pansamente adezive 10 cm x 10 cm HELP- PORE─ alcatuite dintr-o banda adeziva de sustinere perforata, compresa din bumbac absorbant si o membrana permeabila unidirectional, folosite pentru tratarea ranilor deschise, permit aerisirea si protejarea acestora impotriva microbilor. Intra in categoria pans..
55,55Lei
PRODUCĂTOR: Help TIP PRODUS: Plasturi Piele Sensibila Help 100
Plasturi adezivi piele sensibila HELP - cutie 100 buc -plasturi medicinali din polietilena cu pad absorbant, microperforati, unica folosinta, sterili. Se utilizeaza pentru protejarea plagilor impotriva microbilor si a bacteriilor. Sunt recomandati in special persoanelor cu pielea sensibila, predispu..
7,96Lei
PRODUCĂTOR: Help TIP PRODUS: Help-Pore Classic 10x15
Pansamente adezive 10cm x 15cm HELP- PORE─ alcatuite dintr-o banda adeziva de sustinere perforata, compresa din bumbac absorbant si o membrana permeabila unidirectional, folosite pentru tratarea ranilor deschise, permit aerisirea si protejarea acestora impotriva microbilor. Intra in categoria pansam..
83,48Lei
PRODUCĂTOR: Help TIP PRODUS: Plasturi Injectie Help
Plasturi post injectie HELP – Plasturii sunt confectionati din polietilena, sunt rotunzi, sterili, hipoalergenici, cu pad absorbant. Se utilizeaza post injectie pentru protejarea pielii dupa recoltarea sangelui. Se aplica doar dupa curatarea si dezinfectarea zonei. Descriere si utilizare produs..
5,50Lei
Afişare 1 - 12 din 16 (2 pagini)
Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul disponibil pe acest site, pentru a oferi funcționalităti specifice social media și pentru a analiza traficul. Citeste politica de confidentialitate