Menu
Your Cart

Branule, Microperfuzoare, Robineti

Branulele sunt dispozitive medicale ce se folosesc  la administrarea intravenoasa a solutiilor perfuzabile, în servicii medicale specializate. Acest produs il gasiti si sub denumirea de Cateter venos periferic, Flexula sau Canulă intravenoasă

Branulele  (canule IV) prezinta  intre 2 pana la 4 linii radiopace inglobate si sunt confectionate din material biocompatibil – fluoretilpropilena-FEP, cu pereti transparenti.

Microperfuzoarele sunt acele dispositive medicale cunoscute si sub denumirea de “fluturasi”, sterile, de unica folosinta, de diferite culori, ce sunt utilizate pentru injectii, perfuzii sau transfuzii de scurta durata.

PRODUCĂTOR: Dispoflex TIP PRODUS: Robinet 3 cu cai - cutie x 50buc
Robineti perfuzie cu 3 cai  - sunt accesorii necesare in administrarea solutiilor perfuzabile multiple. Sunt confectionati din Policarbonate(PC), HDPE, material plastic rezistent la actiunea chimica exercitata de antibiotice, chimioterapice, anestezice etc. Transparent, cu permeabilitate f..
47,50Lei
PRODUCĂTOR: Dispoflex TIP PRODUS: BRANULE 14G
Branule cu valva 14G (portocalii) - Catetere intravenoase periferice confectionate din material biocompatibil –fluoretilpropilena-FEP, cu pereti transparenti, sterile, de unica folosinta.Descriere si utilizare produs:canula cu bizou scurt, filtru hidrofob in camera de reflux marime: 14G – porto..
99,90Lei
PRODUCĂTOR: Dispoflex TIP PRODUS: BRANULE 16G
Branule cu valva 16G (gri) - Catetere intravenoase periferice confectionate din material biocompatibil –fluoretilpropilena-FEP, cu pereti transparenti, sterile, de unica folosinta.Descriere si utilizare produs:canula cu bizou scurt, filtru hidrofob in camera de reflux marime: 16G – gricateterul..
99,90Lei
PRODUCĂTOR: Dispoflex TIP PRODUS: BRANULE 18G
Branule cu valva 18G (verzi) - Catetere intravenoase periferice confectionate din material biocompatibil –fluoretilpropilena-FEP, cu pereti transparenti, sterile, de unica folosinta.Descriere si utilizare produs:canula cu bizou scurt, filtru hidrofob in camera de reflux marime: 18G – verzicatet..
98,90Lei
PRODUCĂTOR: Dispoflex TIP PRODUS: BRANULE 20G
Branule cu valva 20G (roz) - Catetere intravenoase periferice confectionate din material biocompatibil –fluoretilpropilena-FEP, cu pereti transparenti, sterile, de unica folosinta.Descriere si utilizare produs:canula cu bizou scurt, filtru hidrofob in camera de reflux marime: 20G – rozcateterul..
98,00Lei
PRODUCĂTOR: Dispoflex TIP PRODUS: BRANULE 22G
Branule cu valva 22G (albastre) - Catetere intravenoase periferice confectionate din material biocompatibil –fluoretilpropilena-FEP, cu pereti transparenti, sterile, de unica folosinta.Descriere si utilizare produs:canula cu bizou scurt, filtru hidrofob in camera de reflux marime: 22G – albastr..
103,90Lei
PRODUCĂTOR: Dispoflex TIP PRODUS: BRANULE 24G
Branule cu valva 24G (galbene) - Catetere intravenoase  periferice, pediatrice, confectionate din material biocompatibil –fluoretilpropilena-FEP, cu pereti transparenti, sterile, de unica folosinta.Descriere si utilizare produs:canula cu bizou scurt, filtru hidrofob in camera de reflux mar..
106,90Lei
PRODUCĂTOR: Dispoflex TIP PRODUS: BRANULE 26G
Branule cu valva 26G (mov) - Catetere intravenoase periferice, neonatologice, confectionate din material biocompatibil –fluoretilpropilena-FEP, cu pereti transparenti, sterile, de unica folosinta.Descriere si utilizare produs:canula cu bizou scurt, filtru hidrofob in camera de reflux marime: 26..
119,00Lei
Afişare 1 - 8 din 8 (1 pagini)
Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul disponibil pe acest site, pentru a oferi funcționalităti specifice social media și pentru a analiza traficul. Citeste politica de confidentialitate