Menu
Your Cart

Ace si Seringi

COLECTIV MED vine in sprijinul pacientilor cu produse la un pret accesibil si ofera siguranta si calitate deosebita printr-un mixt de branduri cunoscute pe piata dispozitivelor medicale din Romania (GERMANMED, HELP, YONG KANG, ONLY NATURAL, CLEANIS, PLUSFLON)

COLECTIV MED va ofera o gama variata de SERINGI STERILE de unica folosinta, confectionate din polipropilena medicala, din trei componente, cu ac sau fara ac, cu piston din plastic si garnitura de cauciuc, ce asigura o perfecta etansare si o utilizare simpla si sigura in activitatea medicala, fiind avizate de Ministerul Sanatatii.

ACELE marca HELP, asigura siguranta pacientului prin faptul ca sunt produse sterile, de unica folosinta, atraumatice, nu produc leziuni si nici alergii, confectionate din otel inoxidabil, virful acului prezinta tripla taietura diamantat si sunt ambalate individual in blister. Produse de calitate si avizate de Ministerul Sanatatii.

PRODUCĂTOR: Help TIP PRODUS: Help Inject insulina 1ml ac detasabil
Seringa insulina de 1ml cu ac detasabil HELP INJECT– seringa sterila, luer slip, de unica folosinta, confectionata din polipropilena medicala, din trei componente (cilindru, piston din polipropilena si garnitura de cauciuc), cu ac detasabil. Seringile sunt utilizate cu precadere de catre person..
49,15Lei
PRODUCĂTOR: Germanmed TIP PRODUS: Seringa insulina de 1ml ac detasabil GERMANMED
Seringa insulina de 1ml cu ac detasabil GERMANMED - seringa sterila, luer slip, de unica folosinta, confectionata din polipropilena medicala, din trei componente (cilindru, piston din polipropilena si garnitura de cauciuc), cu ac DETASABIL.Descriere si utilizare produs:seringa insulina cu ac de..
64,98Lei
PRODUCĂTOR: Help TIP PRODUS: HELP Inject 2ml
Seringa sterila 2ml cu ac HELP INJECT - seringa sterila, luer slip, de unica folosinta, confectionata din polipropilena medicala, din trei componente (cilindru, piston din polipropilena si garnitura de cauciuc), cu ac atasat.Descriere si utilizare produs:seringa cu ac atasat 23G x 1 ¼ de unica ..
46,78Lei
PRODUCĂTOR: Help TIP PRODUS: Help Inject 18G
Ace HELP INJECT 18G – de unica folosinta, sterile, atraumatice, din otel inoxidabil.Descriere si utilizare produs:Model: 18G x 1 ½  - rozDimensiuni:1.2mm/40mmConfectionate din otel inoxidabil specialfara risc de oxidarefara risc de obturare prin "gatuirea" lumenului in caz de indoirebizou cu tr..
19,40Lei
PRODUCĂTOR: Germanmed TIP PRODUS: Seringa sterila 2.5ml cu ac GERMANMED
Seringa sterila 2.5ml cu ac GERMANMED - seringa sterila, luer slip, de unica folosinta, confectionata din polipropilena medicala, din trei componente (cilindru, piston din polipropilena si garnitura de cauciuc), cu ac atasat.Descriere si utilizare produs:seringa cu ac atasat 22G x 1 ½de unica folosi..
57,60Lei
PRODUCĂTOR: Help TIP PRODUS: Help Inject 21G
Ace HELP INJECT 21G – de unica folosinta, sterile, atraumatice, din otel inoxidabil.Descriere si utilizare produs:Tip ac: 21Gx1 ½  - verdeDimensiuni ac: 0.8mm/40mmConfectionate din otel inoxidabil specialfara risc de oxidarefara risc de obturare prin "gatuirea" lumenului in caz de indoirebizou ..
19,40Lei
PRODUCĂTOR: Help TIP PRODUS: Help Inject 22G
Ace HELP INJECT 22G – de unica folosinta, sterile, atraumatice, din otel inoxidabil.Descriere si utilizare produs:Tip ac: 22G x 1 ½  - negruDimensiuni ac: 0.7mm/40mmConfectionate din otel inoxidabil specialfara risc de oxidarefara risc de obturare prin "gatuirea" lumenului in caz de indoirebizo..
19,40Lei
PRODUCĂTOR: Help TIP PRODUS: Help Inject 5ml
Seringa sterila 5ml cu ac HELP INJECT - seringa sterila, luer slip, de unica folosinta, confectionata din polipropilena medicala, din trei componente (cilindru, piston din polipropilena si garnitura de cauciuc), cu ac atasat.Descriere si utilizare produs:seringa cu ac atasat 21G x1 ½ , 0.8x40mm ..
51,45Lei
PRODUCĂTOR: Help TIP PRODUS: Help Inject 23G
Ace HELP INJECT 23G – de unica folosinta, sterile, atraumatice, din otel inoxidabil.Descriere si utilizare produs:Tip ac: 23G x1 ¼ - albastruDimensiuni ac: 0.6mm/30mmConfectionate din otel inoxidabil specialfara risc de oxidarefara risc de obturare prin "gatuirea" lumenului in caz de indoirebizou cu..
19,40Lei
PRODUCĂTOR: Help TIP PRODUS: Help Inject 10ml
Seringa sterila 10ml cu ac HELP INJECT - seringa sterila, luer slip, de unica folosinta, confectionata din polipropilena medicala, din trei componente (cilindru, piston din polipropilena si garnitura de cauciuc), cu ac atasat.Descriere si utilizare produs:seringa cu ac atasat 21G x1 ½ , 0.8x40mm&nbs..
77,63Lei
PRODUCĂTOR: Help TIP PRODUS: Help Inject 20ml
Seringa sterila 20ml cu ac HELP INJECT - seringa sterila, luer slip, de unica folosinta, confectionata din polipropilena medicala, din trei componente (cilindru, piston din polipropilena si garnitura de cauciuc), cu ac atasat.Descriere si utilizare produs:seringa cu ac atasat 20G x1 ½  de ..
83,22Lei
PRODUCĂTOR: Help TIP PRODUS: Help Inject cu ac 50ml
Seringa sterila 50ml cu ac HELP INJECT - seringa sterila, luer lock, de unica folosinta, confectionata din polipropilena medicala, din trei componente (cilindru, piston din polipropilena si garnitura de cauciuc), cu ac atasat.Descriere si utilizare produs:seringa cu ac atasat 18G x1 ½  de ..
59,99Lei
Afişare 1 - 12 din 13 (2 pagini)
Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul disponibil pe acest site, pentru a oferi funcționalităti specifice social media și pentru a analiza traficul. Citeste politica de confidentialitate